Novosti

THM-infromatika uvrštena na boljacijena.com cjenik najpovoljnjih proizvoda

01.04.2017.

Od danas našu WebShop ponudu pronađite i na tražilici najpovoljnijih proizvoda boljacijena.com.
Slobodno provjerite naše cijene, uvjereni smo da ćete prepoznati našu težnju za kreiranjem povoljne, a sa druge strane vrlo kvalitetne ponude.

DELL stolna, prijenosna i AiO računala u ponudi

03.12.2016.

Poštovani partneri! Od danas smo u ponudu uvrstili veće količine DELL prijenosnih, stolnih i AiO računala. U suradnji i sa našim DELL partnerima dodali smo i veće količine visokokvalitetnih DELL monitora.

THM-informatika team.

Smanjili smo granicu za besplatnu dostavu

15.10.2016.

U dogovoru sa našim partnerima, smanjili smo granicu za besplatnu dostavu naših artikala.
Sve informacije možete pogledati na ovdje.

THM-informatika team.

Novi WebShop

16.07.2016.

THM-informatika Vam ponosno predstavlja potpuno novi WebShop. Proizvod je u cijelosti kreiran u našoj tvrtki (nije gotovo rješenje), povezan je sa našim ERP sustavom. U realnom vremenu dobivate informacije o karakteristikama i dostupnosti artikala.
Trenutno je prisutno više od 8.000 artikala kao i 280.000 specifikacija proizvoda! Provjerite cijene i upustite se u pouzdanu kupovinu putem našeg WebShop.

Želimo Vam ugodan rad u našem novom sustavu :-)

THM-informatika team.

Najam IT opreme

30.03.2016.

Poštovani partneri!

Od 01.04.2016. krećemo sa najmom IT opreme.
Složili smo računala, monitore i printere za najam na tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj razini.
Ponudu pogledajte na linku.

Što god vam život priredi, Toshiba vas pokriva.

01.10.2015.

Uz odabir računala Toshiba, odabrali ste i sigurnost - u svim životnim situacijama. S velikim zadovoljstvom predstavljamo vam jamstvo No Matter What: pet elemenata koji zajedno pomažu očuvati vaš unutarnji mir i bezbrižnost - korak dalje od standardnog tvorničkog jamstva.

Produljenje jamstva - Vjerujemo u kvalitetu naših prijenosnika. Stoga ćemo produljiti vaše standardno tvorničko jamstvo na tri godine, kako biste bili potpuno bezbrižni.
Slučajno oštećenje - Prijenosnik vam je ispao ili ste prolili kavu na njega i više ne radi? Bez panike. Popravit ćemo ga ili zamijeniti novim - potpuno besplatno
Krađa - Ako je vaš prijenosnik ukraden, zamijenit ćemo ga istim ili sličnim modelom. Jedna briga manje za vas.
Povrat podataka - Ako vam se pokvari ili ošteti tvrdi disk, u vaš prijenosnik ugradit ćemo drugi. Istovremeno ćemo napraviti sve što je u našoj moći da vratimo podatke s oštećenog diska te vam ih vratiti na eksternom tvrdom disku.
McAfee LiveSafe - Osigurat ćemo vaše podatke i identitet te zaštititi vaš prijenosnik i ostale uređaje od malwarea, spywarea i više - a dat ćemo vam i anti-spam i roditeljsku zaštitu, sve u jednoj usluzi.

*Promotivna akcija odnosi se samo na modele Satellite, Qosmio, Chromebook i Kira. Zaštitu od slučajnih oštećenja, zaštitu od krađe, povrat podataka i McAfee LiveSafe dajemo vam na godinu dana od kupnje. Registraciju je potrebno napraviti unutar 14 dana od kupnje. Ponuda vrijedi od 1. listopada 2015. do 31. ožujka 2016.

Na ponudu uvrštena računala sa Windows 10 operativnim sustavom

29.07.2015.

U ponudu smo uvrstili prva računala sa Windows 10 operativnim sustavom.
Trenutnu ponudu možete pogledati na slijedećem linku:
Windows 10 računala.

Također naglašavamo da Microsoft promotivno omogućava legalnu nadogradnju za sve postojeće korisnike legalnih Windows 8.1, Windows 8 i Windows 7 sustava.

AKCIJA ASUS - 100% pouzdan ili vraćamo novac i popravljen prijenosnik

15.07.2015.

Kupnja prijenosnog računala je velika investicija i potrebno je zaštititi na pravi način.
Zahvaljujući izuzetnoj pouzdanosti, kupnja ASUS prijenosnog računala je garantirano najsigurnija kupnja, a najbolji dokaz je nevjerojatna dodatna pogodnost koju ASUS pruža kupcima svojih prijenosnih računala.
Ukoliko se vaš ASUS prijenosnik pokvari u prvih godinu dana nakon kupnje, ASUS će vam popraviti prijenosnik i vratiti novac.
Najljepše od svega? Ova sjajna pogodnost je potpuno besplatna.

Preuzmite ASUS 100% pouzdan letak.

THM-infromatika uvrštena na nabava.net cjenik najpovoljnjih proizvoda

02.07.2015.

Od danas našu WebShop ponudu pronađite i na tražilici najpovoljnijih proizvoda nabava.net.
Slobodno provjerite naše cijene, uvjereni smo da ćete prepoznati našu težnju za kreiranjem povoljne, a sa druge strane vrlo kvalitetne ponude.